Van den Berk College
Start met het vergroten van je groenkennis

Van den Berk is ervan overtuigd dat Van den Berk College het verschil zal maken in het verbeteren van de verschillende toepassingsmogelijkheden van groen. 

Agenda

Hier vind je een overzicht van alle aankomende cursussen en workshops die wij aanbieden. Of je nu een beginner bent die een nieuwe vaardigheid wil leren, of een professional die zijn kennis wil verdiepen, bij ons vind je altijd een cursus of workshop die bij je past. Neem een kijkje hieronder en schrijf je in voor een inspirerende leerervaring. We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Populaire vragen

Hoe en wanneer weet ik of de cursus doorgaat?

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je aanmelding, indien er reeds voldoende aanmeldingen zijn om de cursus door te laten gaan dan hoor je dit meteen van ons. Indien het minimum aantal inschrijvingen nog niet is bereikt dan krijg je dit ook te horen. Ben je wel ingeschreven maar is het nog onzeker of op de gekozen datum de cursus door kan gaan, dan krijg je uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus te horen of het wel of niet doorgaat

Hoe verloopt het inschrijfproces?

Zodra je het inschrijfformulier op de website hebt ingevuld, ben je bij ons in beeld en krijg je binnen twee werkdagen een bevestiging van je aanmelding. Na bevestiging plannen we samen een intake gesprek om te bepalen welk niveau en welke inhoud voor jou als cursist het meest geschikt is. Het kan zijn dat we tijdens de intake gezamenlijk tot de conclusie komen dat je beter een niveau hoger of lager kunt instappen. Als dit het geval is dan verzetten we je inschrijving zodat jij het optimale uit de cursus kunt halen.

Wanneer moet ik betalen?

De prijzen op onze website zijn exclusief BTW.

Je ontvangt een factuur van ons na inschrijving, voor aanvang van de cursus. Indien je bij inschrijving het btw-nummer en KVK-nummer van je bedrijf of werkgever doorgeeft dan kunnen we een factuur toesturen met BTW.

Moet ik op een bepaald moment starten?

De digitale cursussen op het startniveau kun je op je eigen tempo volgen en inplannen.

De cursussen op het professional en expertniveau zijn klassikale bijeenkomsten, die op de data zoals vermeld op de website worden gegeven.

De lestijden zijn:

  • 8.30 inloop
  • 9.00 / 12.00 dagdeel 1
  • 12.00 / 13.00 lunch
  • 13.00 / 16.00 dagdeel 2
  • 16.00 / 17.00 informeel napraten onder genot van hapje en drankje
Ontvang ik een bewijs van deelname?

Ja iedere deelnemer ontvangt een bewijs van deelname van het Van den Berk College. Deze krijg je per mail toegestuurd.

Kan ik of mijn werkgever subsidie krijgen?

Tot 31-7-2023 is het mogelijk om subsidie te krijgen voor de cursussen

Sortiment, Bodem en de workshop Snoeien na aanplant.

Men dient aan de volgende voorwaarden te voldoen.

  • Voor de werknemer wordt premie betaald aan het fonds Colland Arbeidsmarkt;
  • De cao Hoveniers wordt gehanteerd;
  • Zolang er voldoende subsidiegeld beschikbaar is bij Colland

Lees meer: https://www.collandarbeidsmarkt.nl/regeling/cursusgroepen-hoveniers/